CANCER LEUCEMIE RUDOLF BREUSS PDF

The breuss cancer cure advice for the prevention and natural treatment of cancer leukemia and other seemingly incurable diseases breuss. Download Rudolf Breuss – CANCER Leucemie. Description. Download Rudolf Breuss – CANCER Leucemie Free in pdf format. [Pub] Download The. Breuss Cancer Cure by. Rudolf. Breuss. PDF . tutor – lf breuss – cancer leucemie – [pdf document].

Author: Munris Yozshulkis
Country: Panama
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 24 November 2005
Pages: 292
PDF File Size: 1.24 Mb
ePub File Size: 9.86 Mb
ISBN: 533-1-85017-507-6
Downloads: 98562
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tokasa

Cel ce stie ce inseamna regimul de post alimentar intelege ca, cahcer acest interval, organismul elimina tot ceea ce nu-si are rostul normal in trup si tot ceea ce este nasanatos, cata vreme mai dispune de rezervele sale de forta, iar bolnavul mai poseda credinta puternica in forta de vindecare proprie.

Efectuarea curei – dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi – peste minute, se bea cesti hreuss ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita – dupa minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia – ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, iar celelalte ceaiuri de cate ori se doreste – sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi Rudold In mod corect, cura se efectueaza astfel: Rudplf din aceeasi categorie.

Intre timp, se consuma din fudolf ceai de salvie, care poate fi baut si rece, in orice cantitati, dar fara zahar. In aceast aperioada, nu se va consuma carne de vita sau de porc si nici supe de carne sau mancaruri reincalzite.

Leave this field blank. Biciclist accidentat grav pe Bulevardul Muncii. Sunt de acord cu termenii si conditiile. In cele 42 de zile de cura puteti slabi kg si va veti simti foarte bine.

  DOBBIN FLOWERY VALE PDF

Rudolf-Breuss-CANCER-Leucemie Copy.pdf

Ceaiuri in timpul postului: Sinteza si adaptare dupa Rudolf Breuss prof. Pentru a explora continutul citynews. Sucul se bea lingura cu lingura, incet si se va inghiti numai dupa o buna amestecare si insalivare.

Aceasta cura a dat rezultate extraordinare in cazul multor bolnavi de cancer; totodata, ea se recomanda si in urmatoarele cazuri:.

In plus, deoarece, in timpul formarii celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule e dereglat, sucurile de legume, avand un continut de minerale asimilabile, compenseaza respectivul deficit. O tumoare canceroasa se poate forma, de multe ori, in locurile supuse unei presiuni de lunga durata.

Cura totala de cancer – In timpul curei nu este permis sa se manance nimic timp de 42 de zile; se beau doar sucurile de legume in amestec cu ceaiurile respective.

Dar cum si respectivele celule doresc sa traiasca, ele sug din mediul inconjurator tot ceea ce le lipseste. Tumoarea canceroasa traieste numai prin aportul de albumina.

Prin aplicarea acestei cure de legume si ceaiuri, Rudol Breuss a vindecat cateva mii de cazuri de cancer, mai ales leucemie, numeroase boli ale articulatiilor, precum si alte boli de diferite tipuri.

Incalcarea curei nu mai duce la vindecare! Cancer de splina sau pancreas – cel putin un litru de ceai de salvie. Ceai de napraznic infuzie – obligatoriu in orice forma de cancer, mai ales dupa iradieri. Se bea zilnic o ceasca de ceai rece. Se trece prin sita si se pune de-o parte, iar peste ce ramane in sita se mai toarna inca 2 cesti cxncer apa fiarta si se fierbe 10 minute. Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Rezultate Aceasta cura a dat breuws extraordinare in cazul multor bolnavi de cancer; totodata, ea se recomanda si in urmatoarele cazuri: Orice tumoare e beruss in decurs de 42 de zile. Pana la pranz se pot bea inghitituri de suc.

Rudolf Breuss – Cancer-Leucemie – Nova MD

Breyss, sangele nu mai circula si celulele ar urma sa moara. Sucuri de legume Se face un amestec din urmatoarele scurir: Este o adevarata operatie fara cutit, pe care o executa sangele omului.

  LUCREZIA IDRO STEEL PDF

Apoi se strecoara si se amesteca cu cealalta tura. Sucul se va strecura printr-o sita fina sau printr-o panza de in, ca sa nu ramana nici un pic de sat. Aceasta cantitate ajunge pentru o persoana, timp de 3 saptamani. In mod corect, cura se efectueaza astfel:. Se strecoara si apoi se amesteca cele doua ceaiuri.

Cancerul apare la oameni datorita unei anumite tendinte spre aceasta boala, precum si prin interactiunile dintre mai multe vatamari ale sanatatii. Aceleasi condirii de preparare si utilizare ca si in cazul ceaiului de napraznic. Cartoful nu este obligatoriu, dar urdolf foarte important in cazul cancerului de ficat. Ceaiul de galbene este cunoscut de multa vreme ca remediu impotriva cancerului.

Pentru baut se fierbe 3 minute, nici mai mult nici mai putin, pentru ca astfel se elibereaza enzima necesara ganglionilor si maduvei spinarii. Tinerea curei In cele 42 breuuss zile de cura puteti slabi kg si va veti simti foarte bine. Infuzie timp de 10 minute dintr-o priza de ceai pusa intr-o ceasca cu apa fierbinte.

Product Detail Page

Este indicat in toate tipurile breues cancer, mai ales daca s-au facut deja raze, caci contine putin radiu. Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews. Sucurile se pot bea ori de cate ori va este foame, dar nu mai mult de 0,5 l pe zi.

Ea consta in faptul ca, timp de 42 de leucemmie, nu este permis a se consuma altceva decat sucuri de legume si ceaiuri corespunzatoare, pregatite in conditii specifice. Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7. Top Stiri Cele mai discutate. Se face un amestec din urmatoarele scurir: